Desdes el moment del nostre neixament, la nostra missió ha estat oferir Serveis immobiliaris d'una forma diferent, on l'experiència de comprar, vendre o llogar un habitatge sigui totalment satisfactòria i eficaç.

Durant tots aquests anys, ha anat evolucionant per poder donar als seus clients un servei proper, empàtic i eficaç. 

 

Els nostres experts en la zona  posen a la teva disposició tota la seva experiencia per facilitar-te cada pas del procés de venda. A ASSESSORS DU PRE I FERNANDEZ  ens assegurem de comptar amb personas formades i implicades que es comprometen a donar-te un servei discret i a atendre els teus dubtes.

Ells t'oferiran totes les eines de què disposen i que puguis necessitar. Així, per exemple, tramitaran el certificat energètic, et donaran informació sobre l'impacte fiscal de la venda, et proporcionaran assessorament jurídic i un llarg etcétera.

Els nostres especialistes compten ja, a més, amb la seva pròpia cartera de clients compradors i des del primer moment estudien l'immoble (sigui casa, pis o local) per veure a qui li encaixa. Aquest estudi inclou una valoració gratuïta.

D'altra banda, a ASSESSORS DU PRE I FERNANDEZ creiem que ser competitius és crucial però que competir junts, amb altres immobiliàries, encara ho és més i fer-ho al servei del client dóna resultats insuperables. Per això com a resultat d'aquesta voluntat d'oferir el millor servei als nostres clients, ASSESSORS DU PRE I FERNANDEZ s'ha unit a la Assosiacio Apialia Maresme Centre, fem servir un sofisticat software de gestió que ens permet treballar en col·laboració amb 200 agències a Tota Catalunya i posar al teu servei a més de 300 assessors. Aconseguim d'aquesta manera que no se'ns escapi cap oportunitat. El teu immoble apareixerà en el 100% dels portals i en tota la xarxa d'oficines i, en canvi, tu mantindràs sempre el contacte amb un únic interlocutor, aquella persona de confiança que et garanteix un servei ràpid i eficaç.

Anar tots a una, el treball en xarxa, és clau a l'era d'Internet. ASSESSORS DU PRE I FERNANDEZ entén que avui en dia l'èxit depèn d'una correcta gestió de la informació, d'estar ben connectat, i sap adaptar-se i donar resposta a aquesta realitat.